Varje år arrangeras Nordens största kampsportsfestival. Festivalen hålls på Stockholmsmässan och pågår under flera dagar. Här är det inte bara tävlingar utan det finns aktiviteter för hela familjen att prova på och delta i. Under festivalen kan man heja på och underhållas av någon av alla de tävlingsklasser eller uppvisningar som genomförs.

Alla åldrar har även möjlighet att själv prova på flertalet kampsporter och lära sig mer om grundläggande tekniker, filosofi och bakgrund. På festivalen finns det även utställare som ger information, det finns olika träningscenter på plats och man kan även köpa utrustning hos någon av alla utställare på mässan.

Ta med hela familjen och gör det till en upplevelse. Kom över dagen och ta del av kampsportens unika värld och dess sammanhållning eller stanna på ett närliggande hotell och besök festivalen flera dagar för att ta del av fler programpunkter. Här finns även mat och dryck för energipåfyllning och möjlighet att vila trötta ben efter en lång och intensiv dag med många steg. Det är över 20 kampsporter som visas upp på mässan och vill du se någon specifik uppvisning eller tävling bör du kolla programmet innan.