Två välkända namn som är utövare av flera kampsportstilar men är framförallt känd inom taekwondo. Tillsammans driver de dessutom ett eget gym där de praktiserar kampsport, Extreme training, med bas i Stockholm. Gymmet öppnade år 2004. De båda har stora meriter inom kampsport och Dragomir blev bland annat Nordisk mästare när han var 18 år gammal, år 1987. Liam Norberg har inte varit sämre, även han har tagit titlar som Nordisk och Svensk mästare inom taekwondo.

Dragomir är även en känd skådespelare och fick år 2010 sitt genombrott i filmen Snabba Cash. Därefter har han setts i flera filmer och tv-serier, däribland Bonusfamiljen och Helt Perfekt.

Även Liam har några skådespelarinsatser bakom sig och är mest känd för sin roll i Sökarna år 1993. Därefter har han gjort ytterligare några roller men även givit ut några böcker som handlar om hans kriminella liv.

Duon är inte bara känd inom kampsporten, för allmänheten kanske de är allra mest kända för det rån som de genomförde tillsammans. Ett rån som kom att kallas för 930-miljonerskuppen och riktades mot Gotabanken i Stockholm. Rånet kom snabbt att klassas som Sveriges största värdetransportrån. Trots att de kom över värdehandlingar för hundratals miljoner hann de aldrig få ut några pengar innan handlingarna spärrades.